Search
Close this search box.

Triple Living focust op architectuur van Nieuw Zuid met gloednieuwe fotografiewedstrijd

Tussen 9 september en 9 oktober organiseert Triple Living voor de eerste keer, maar zeker niet voor het laatst, een fotografiewedstrijd op Nieuw Zuid: #FOCUSNIEUWZUID. Iedereen die een beetje behendig is met een camera, smartphone of GoPro, kan deelnemen. Wat valt er te winnen? Een gloednieuw fototoestel ter waarde van 2000 euro en een betaalde foto-opdracht voor Triple Living.

Met #FOCUSNIEUWZUID wil Triple Living de buurt Nieuw Zuid en haar prachtige architectuur in the picture zetten. “Hoe mooi ze misschien ook zijn, het is niet de bedoeling om zwart-witportretten van de bomma of communiefoto’s in te zenden”, waarschuwt Kristof Schellekens, woordvoerder van Triple Living en als gediplomeerd fotograaf één van de juryleden van de wedstrijd. “De opdracht is om de architecturale schoonheid van Nieuw Zuid in de kijker te zetten en te tonen waarom de deelnemers deze buurt zo mooi vinden. Hoe ze dat doen, laten we volledig aan hen over. Ze mogen zich dus zeker van hun creatiefste kant laten zien.”

Wie #FOCUSNIEUWZUID wint, wordt bepaald door een driekoppige jury van kenners: architectuurfotograaf en grafisch designer Thomas De Bruyne (@cafeine), professioneel fotograaf en huisfotograaf van Triple Living Frederik Beyens en Kristof Schellekens, woordvoerder van Triple Living. Op de website www.focusnieuwzuid.be kan je alle inzendingen bewonderen en op 12 oktober maakt de jury de grote winnaar bekend.

Deelnemers reppen zich best als de bliksem naar Nieuw Zuid om hun favoriete gebouw, hoekje of plekje vast te leggen op beeld. Vervolgens moeten ze de foto(‘s) uploaden op www.focusnieuwzuid.be en op Instagram posten met de hashtag #FOCUSNIEUWZUID en @nieuw_zuid en @focus_nieuwzuid taggen.

Surf naar www.focusnieuwzuid.be voor meer informatie over de wedstrijd.

Meer informatie
over onze projecten?