Search
Close this search box.
Onze buurten zijn geen eilanden. In tegendeel: het zijn nieuwe ontmoetingscentra in de stad, plaatsen waar mensen heenkomen om te ontspannen.
JEFF CAVENS

Triple Living is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de bouw en ontwikkeling van zeer uiteenlopende projecten. Dat maakt ons in de eerste plaats een menselijk bedrijf, waarin iedereen elkaar kent en open dialoog centraal staat: met onze klanten en partners, maar ook met overheden, gemeentebesturen en omwonenden. Wij ontwikkelen projecten met een meerwaarde voor iedereen.

In minder dan tien jaar tijd groeide Triple Living uit tot een gewaardeerde partner in stadsontwikkeling die samenwerkt met architecten die internationaal furore maakten.

Onze
geschiedenis.

Een expert in kantoorbouw. Een ontwikkelaar van residentieel vastgoed. Allebei delen ze dezelfde droom: duurzame, groene stadswijken bouwen waar gewoond, gewerkt, gebuurt en geleefd wordt. Wanneer in 2010 de vraag komt om het oude spoorwegterrein naast het Antwerpse Zuid te ontwikkelen, slaan beide partners de handen in elkaar. Skyline Europe en Group Minerva richten samen Triple Living op.

De rest is geschiedenis. De voormalige spoorwegterreinen zijn inmiddels getransformeerd tot de bloeiende nieuwe stadswijk Nieuw Zuid. De Slachthuissite is een tweede Antwerpse stadsontwikkeling van formaat en in Wilrijk wordt volop gebouwd aan een energiezuinige buurt in het park. In Rotterdam staat een hele nieuwe buurt in de steigers en de woonwijk Duinenwater in Knokke was in geen tijd uitverkocht.

Onze
werking.

Triple Living is een familiebedrijf. Of beter: een fusie van twee familiebedrijven. De families Cavens en Paeleman staan nog steeds aan het roer, maar de bemanning is inmiddels uitgegroeid tot een enthousiast team van meer dan honderd geëngageerde werknemers. Toch zijn de informele structuur, de open overlegcultuur en de collegialiteit altijd gebleven. Meer nog: ze maken Triple Living tot de menselijke onderneming die ze is.

Omdat we een familiebedrijf zijn, behouden we onze onafhankelijkheid en daardoor ook de ruimte en de vrijheid om bewust voor projecten te kiezen die passen bij onze overtuigingen en waarden. De korte beslissingslijnen en horizontale structuur maken ons als onderneming wendbaar en daadkrachtig en stellen ons in staat niet alleen te anticiperen maar ook snel te reageren op externe omstandigheden zoals de onvoorziene pandemie die eind 2019 uitbrak.

Wij bouwen mee met de klant, de buurt, de maatschappij.
TRIPLE LIVING

Onze
mensen.

Voor de uitvoering en de ontwikkeling van onze projecten kunnen we behalve op onze eigen mensen ook rekenen op een netwerk van betrouwbare partners (aannemers, architecten, leveranciers…) met wie we langdurige en respectvolle samenwerkingen opbouwden. We hebben meer dan veertig jaar ervaring en expertise in verschillende domeinen in huis om elk project efficiënt en volgens de hoogste standaarden af te wikkelen.

Onze
diensten.

Als bouwheer waken we over de bouw, ontwikkeling en oplevering van onze projecten. Dat doen we steeds in overleg met stads- en gemeentebesturen en de partners waarmee we samenwerken.

Onze projectleiders-ingenieurs zien toe op de bouwwerken. Ze staan ook in nauw contact met de externe architecten en bewaken het hele proces, van ontwerp tot aan de oplevering.

We hebben een eigen verkoopteam dat op zoek gaat naar bewoners en professionele klanten voor onze projecten.

Onze dienst klantenbegeleiding zorgt voor de persoonlijke opvolging in elke fase van het proces. Ze staan in nauw contact met de projectleiders om snel te kunnen communiceren over de werkzaamheden.

Onze verhuur- en beheerdienst Triple Living Renting biedt investeerders de mogelijkheid om de verhuur en het onderhoud van hun woning uit handen te geven aan een team met meer dan 25 jaar bewezen ervaring.

Meer informatie
over onze projecten?