Search
Close this search box.

Inspirerend wonen,
midden in het leven.

Midden is een nieuwe woonbuurt met park en verschillende woonerven, waarin groen en duurzaamheid de hoofdtoon spelen. Dankzij de gevarieerde architectuur haakt de site in op het geschakeerde dorpsgezicht en krijgen de woonerven meteen een zekere levendigheid. Midden is een groene, levendige woonwijk voor alle generaties, en biedt voorzieningen zoals een supermarkt, kindercrèches, gemeentediensten en het nieuwe politiekantoor.

Boechout

Midden

Voor Midden herontwikkelden we een voormalig industrieterrein dat volledig verhard was tot een uiterst duurzame en groene nieuwe buurt. De woonsite ligt midden in de gezellige dorpskern van Boechout op een zucht van openbaar vervoer, winkels en alle voorzieningen. Alle woningen en appartementen zijn bovendien BEN-gebouwd en halen vandaag de strengste energienormen.

Allemaal BEN

Midden is een toekomstbestendige wijk, gebouwd met klimaatbesparende technieken. Alle woningen en appartementen in Midden hebben een energiepeil van E20, wat voldoet aan de strengste BEN-normen en kopers ook een fiscaal voordeel oplevert. Alle woningen en appartementen zijn daarnaast ook uitgerust met verschillende ecologische technieken, waaronder zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepompen, regenwaterputten en groendaken.

Hier is het rustig thuiskomen én centraal en bereikbaar wonen, in de bruisende dorpskern van Boechout.
TRIPLE LIVING

Grote variatie
aan woningtypes

Midden wil een spiegel zijn van het huidige dorpsleven en biedt daarom een grote variatie aan woningtypes: een luxesegment dat bestaat uit riante park- en villa-appartementen, een comfortniche met hedendaagse appartementen die meer in het hart van de woonsite zijn gelegen. En tot slot ook een mooi en zeer divers aanbod aan hoogkwalitatieve en esthetische gezinswoningen met tuin. Voor een complete ervaring van de landschapsomgeving, zijn alle woonunits voorzien van riante buitenruimtes.

Architectuur en
parklandschap

Verschillende architecten werkten mee aan Midden, wat resulteert in een geschakeerd beeld van hedendaagse ontwerpen. De (park)appartementen en woningen zijn allemaal verankerd in de omgeving en koppelen technische knowhow aan esthetiek en duurzaamheid. De architecten creëren leven en beleving en scheppen een uitzonderlijke woonervaring, die nog versterkt wordt dankzij het nieuw aangelegde park dat zich met groene uitlopers vertakt doorheen de hele site.

Meer informatie
over onze projecten?