Search
Close this search box.

Hypermodern nieuwbouwproject

The Banks is een modern wooncomplex in vier gebouwen: drie torens en een breed lager gebouw dat de site verbindt met de achtergelegen buurt. Het hele project biedt een ruime variatie aan woontypes: grote en kleine appartementen, duplexwoningen en collectieve ontmoetingsruimtes. Elk gebouw beschikt over riante buitenruimtes: wintertuinen, terraskamers of balkons die de bewoners optimaal laten genieten van de mooie binnentuin.

Brussel

The Banks

Het Brusselse nieuwbouwproject The Banks biedt een antwoord op het nijpende tekort aan kwalitatieve, betaalbare woningen in en om Brussel. Het masterplan zet sterk in op levenskwaliteit en sluit aan bij de geplande grote vergroeningsoperatie van de wijde omgeving.

Omringd door 4 parken

The Banks wordt het hart van een vernieuwde en flink vergroende buurt in Brussel. In totaal zijn er in de nabije omgeving maar liefst 4 parken voorzien, waaronder het grote landschapspark op de Tour & Taxis-site. Dat park is ook ontworpen door landschapsarchitect Bas Smets, die de groenaanleg van The Banks voor zijn rekening neemt. Het Becopark en het park aan Tour & Taxis worden bovendien met elkaar verbonden, waardoor de bewoners er een grote uitgestrekte groenoase bijkrijgen.

The Banks heeft een ongekend groeipotentieel, want de vraag naar kwalitatieve en centraal gelegen appartementen in Brussel groeit gestaag.
TRIPLE LIVING

Hedendaags ontwerp
met veel buitenruimte

Architectenbureaus OFFICE Kersten Geers David Van Severen en Nicolas Firket Architects kozen voor een strakke en sobere architectuur met met drie kleurrijke torens. Landschapsarchitect Bas Smets ontwierp de rustgevende groenruimte.

Groot verhuurpotentieel
dankzij expats

Brussel is de hoofdstad van de Europese Unie en de thuishaven voor heel wat grote multinationals. Elk jaar trekt onze hoofdstad meer en meer expats en hoogopgeleide high potentials aan. Die vinden in het centraal gelegen The Banks exact wat ze zoeken.

The Banks Hotel:
een sterk rendement

Wist u dat er in nieuwbouwproject The Banks ook een gloednieuw hotel huist? The Banks Hotel telt 130 kwaliteitsvolle, moderne kamers. U kan u al een kamer kopen vanaf 121.500 euro (exclusief kosten). Voor dat geld krijgt u een zorgeloze en inflatiebestendige investering, want uw huuropbrengsten worden jaarlijks geïndexeerd.

Meer informatie
over onze projecten?